fbpx
Connect with us

Eveniment

VIDEO / Poluare masivă pe un pârâu din Braşov. Apă neagră ca tăciunele ajunge până în Olt

Publicat

pe

Imagini revoltătoare filmate în comuna Dumbrăviţa au apărut în mediul online. Un localnic a filmat un adevărat dezastru ecologic.Alături de o filmare cât se poate de elocventă, Mircea Landa, a postat faptul că gravul incident se petrece pe pârâul Hamaradia, care trece prin localitate. Mai mult, omul spune că acest pârâu se varsă în Olt.

Publicitate

Pe filmare se văd zeci de peşti morţi care se află într-o apă neagră ca tăciunele. Mai mult, bărbatul a găsit şi sursa de poluare, o conductă care iese din pământ şi pe unde curg dejecţii. Apa care curge pe conductă este la fel de neagră şi aşa se ajunge că întreaga zonă să fie poluată.

CITEȘTE ȘI  VIDEO / Ministrul Transporturilor: Este posibil ca autostrada Brașov - Ploiești să fie gata până în 2030

Localnicul spune că în râu a găstit caraşi, bibani, plătici şi chiar crapi morţi.

În jurul comenunei Dumbrăviţa există şi o arie protejată, Natura 2.000, care se poate să fi fost şi ea afectată de poluare.

video

Sursa video: Facebook Mircea Landa

Publicitate
Comentează

Eveniment

Cod galben de vreme severă imediată în județul Brașov

Publicat

pe

blue painted building

ANM a emis o avertizare cod galben de vreme severă imediată pentru județul Brașov, valabilă până la ora 16.00.

Publicitate

Sunt așteptate ninsori cu depunere de strat de zapadă de peste 20 cm și scădere a vizibilității. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență.

Reprezentanții DRDP Brașov au transmis că, pe DN73A între Predeal și Râșnov, va fi introdusă restricție de circulație pentru vehiculele de peste 7.5 tone, până la ora 17.00.

CITEȘTE ȘI  Ministrul Transporturilor despre când va fi gata autostrada Brașov - Ploiesți: 'Trebuie să fie mai repede de 10 ani'. Ministerul, pregătit să semneze contractul pentru S.F
Citește mai mult

Eveniment

S-a ales cu dosar penal pentru că avea o armă de foc pentru care nu avea autorizaţie

Publicat

pe

Poliţiştii braşoveni au găstit ieri un bărbat care deţinea o armă de foc letală pentru care nu avea autorizaţie. În acest caz a fost întocmit un dosar de “nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”.

Publicitate

„La data de 26 ianuarie 2021, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au identificat un bărbat, în vârstă 54 ani, care deținea, fără drept, o armă letală supusă autorizării.

Arma letală și muniția aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, transmite IPJ Braşov.

CITEȘTE ȘI  DNA a cerut 12 ani de închisoare pentru Ioan Niculae, patronul grupului Interagro, prezent în județul Brașov prin Nitroporos Făgăraș și Viromet Victoria
Citește mai mult

Eveniment

VIDEO / Misiune în nămeţi! Cum patrulează jandarmii montani de la Bâlea în zăpadă de peste un metru şi jumătate

Publicat

pe

Ninsoarea a pus stpânire pe crestele munţilor. Cu siguranţă cel mai mare strat de zăpadă din ţară este în vârul munţilor Făgăraş. La peste 2.000 de metri altitudine zăpada ajunge în multe locuri la peste un metru şi jumătate, iar oamenii care trebuie stau acolo au o misiunea foarte grea.

Publicitate

Nămeţii dau mari bătăi de cap jandarmilor montani care au punctul de lucru acolo. În vârful Munţilor Făgăraş se află Postul de jandarmi montan Bâlea al Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu. Acolo sunt mereu prezenți jandarmii. Este un post de jandarmi montan permanent.

Aceştia sunt prezenţi pentru prevenirea accidentelor, informarea turiştilor, căutarea şi salvarea persoanelor aflate în dificultate.

CITEȘTE ȘI  Intervenţie a Salvamontului în Bucegi. Patru persoane s-au rătăcit între Pichetul Roșu și Diham

 

Citește mai mult
Publicitate

De Interes

>